Q-Frequency Technológia

A Cesare Quaranta vállalat 15 éve alakult a Torinó melletti Chieri-ben és alapítója nevét viseli.

Cesare Quaranta a torinói egyetemen kezdte munkásságát, ahol az elektromos izomstimuláció, az ultrahang és a rádiófrekvencia gyógyászati hatásait kutatták. Munkásságuknak köszönhető két orvosi világszabadalom és az elektrokozmetika megreformálása.

Az egyetemi tapasztalatok alapján és az ott kikísérletezett új technológiák hatására elindították cégük beauty és wellness vonulatát, ahol a tudományt a szépség szolgálatába állították.

Termékeik egyedülállósága abban rejlik, hogy gépeik képesek (gyógyászati tapasztalatok alapján) az emberi test rezgéseivel azonos hullámokat létrehozni. A konvencionális izomstimuláló gépek testidegen hullámokat alkalmaztak, míg a Cesare termékekben három különböző hullámforma található, mely az emberi test saját impulzusait alkalmazza. Így születhettek meg kimagasló és gyors eredményeik.

Készülékeik elsődleges célja az alakformálás, cellulit kezelés, zsírszövet bontás és bőrfeszesítés. Az egészség megőrzésére is hangsúlyt fektetve gépeik alkalmasak a nyirok keringés karbantartására, az immunrendszer erősítésére, testünk saját egyensúlyának helyreállítására.

 

Q-Frequency – Rádiófrekvencia a szépség szolgálatában

Ezzel a csúcstechnológiát alkalmazó géppel, műtéti szintű eredmények érhetők el és tarthatók fenn hosszú távon.A 2007-es Cosmoprof kiállításon a Cesare cég bemutatta legújabb fejlesztésű rádiófrekvenciás készülékét a Q-Frequency-t. Modern korunk nagy kihívása, hogy alakunk és arcunk tökéletes és fiatal maradjon az évek múlásával is. Akik nem szeretnék a “szikét” választani, de lépést akarnak tartani, megtalálták a megoldást!

 

 

Technológiai áttörés

Az esztétika területén a rádiófrekvencia használata hatalmas áttörést biztosít az arc és a test formálásában, bőrünk feszesítésében, fiatalításában. A Q-Frequency egy készüléken belül, két külön rádiófrekvenciás (RF) lehetőséget kínál. Az egyik a rezisztív 4 pólusú RF, míg a másik a kapacitív RF rendszer. A legtöbb rádiófrekvenciát használó készülék a két alkalmazás helyett csupán egyet használ, általában a rezisztív 2, vagy 3 pólusú RF-et. Lényeges különbség a két módszer között, hogy a rezisztív RF inkább a felszínen hat, bár azonnal látható eredménye van, de ez az eredmény nem hosszan tartó, míg a kapacitív RF mélyen hat és hosszan tartó eredményt produkál. 6-8 kezelés után még hosszú hónapokig “dolgozik” a bőr. A rezisztív RF karral a bőrfelszín kezelése javasolt, (bőrelszíneződések, acne, felszíni ráncok, feszesítés), míg a kapacitív kezelőkarral a mélyebben fekvő problémák orvosolhatóak (cellulit kezelés, zsírszövetbontás, lifting). Már az első kezelések alkalmával meglepő eredményeket láthatunk a kötőszövet feszesítésben, a ráncok kezelésében, a cellulitproblémák által érintett területek csökkentésében és a karcsúsítás folyamatában. Egy igazi ” energiabomba” testünknek és a bőr ökoszisztémájának, a felülettől a mélyebb területekig újra aktiválva a természetes testi regeneráló és gyulladáscsökkentő funkciókat.

A Q-Frequency 500 kHz-es frekvenciát használ kapacitív és rezisztív energiaátadással, ennek segítségével a kezelt testtájon helyi vérbőséget aktivál különböző (akár mély) szinteken is. A vérbőség és a nyirokrendszer aktiválása miatt a zsírsejteket arra serkenti, hogy a méreganyagokat és a fölös zsírokat kiengedjék és így a megfelelő egyensúly helyreálljon. Az elektromágneses hullámok javítják a kötőszöveti sejtmembrán kálium-nátrium pumpájának aktivitását, természetes módon serkentve az új kollagén, elasztin és hyaluronsav termelését.

A Q-Frequency vendégeinek gyors és biztos eredményeket , mindeddig elérhetetlen feszességet és karcsúságot nyújt, tökéletes biztonság mellett.

A Cesare cég a különleges belső tulajdonságok mellett, rendkívül esztétikus külsőbe “csomagolta” készülékét, mely elnyerte a neves Aesthetic Arward díjat.