Kozmetikai tetoválás

  • Szemöldöktetoválás

szemöldök tetoválásA szemöldöktetoválás nagyon sokféle lehet, a személyre szabott igény szerint. Lehet satírozott abban az esetben, ha majdhogynem teljesen más ívet, formát vagy elhelyezkedést óhajtunk adni neki, mint ahol egyébként a szőr növekedése történik, illetve ha valamilyen okból nincs szőrzet.

Amikor csak dúsítani szeretnénk és esetleg a szemöldök végeket feljebb „csalni”, arra alkalmas lehet a szálazott szemöldök, amelyet én már a legújabb, úgynevezett „M” technikával tetoválok. És ha ennek még adunk egy világosabb satírozott alapot és a szálazást két színnel végzem, azt nevezzük „ 3 D” szemöldöknek, amit gyönyörű természetes hatást kelt.

 

  • Szemhéjtetoválás

szemhéj tetoválásA felső és alsó szemhéj tetoválásának célja a szem természetes szépségének hangsúlyozása, a szemforma előnyös befolyásolása. Itt lehetséges az úgynevezett „ szempillasűrítés”, amely csak a szempillák tövében jelent egy vékony vonalat, illetve a felső szemhéjon tetoválható vastagabb szélesebb ívet vonal is, esetleg húzott véggel, mintha tussal lenne kifestve a szemünk. Illetve a felső szemhéjon tetovált fekete ívelt vonal fölé még egy fehér árnyék is kerülhet, ez az úgynevezett 3D szemhéjtetoválás.

 

 

  • Szájtetoválás

száj tetoválásA száj formájának esetleges változtatására és a természetes vagy választott szín és annak telítettségének elmélyítésére alkalmas. Itt választható csak a száj kontúrjának tetoválása, vagy fél satír, illetve teljes satír, amely lehet akár két színből kombinálva, ami által a száj nagysága, vastagsága optikailag növelhető. Ez hát fokozható még egy a szájat kívülről körülvevő világos árnyék satírozásával, ezt 3D szájnak nevezzük.

 

 

 

A kozmetikai tetoválás legnagyobb előnye hogy mindig minden helyzetben gyönyörűek és ápoltak vagyunk, akár az uszodában, strandon, vagy ha csak egyszerűen sietni kell és kevés időnk jut a készülődésre. Ez a smink nem kenődik el és nem folyik le semmilyen körülmények között. Tudni kell még a smink tetoválásról, hogy körülbelül 4 év alatt kikopik a bőrből, ami többek között azért fontos, mert a bőr öregedésével például a szemhéjunk megereszkedhet és így a tetoválás az évek múlásával áthelyeződhet ami előnytelenné válhat. Így viszont van lehetőségünk időről időre megújulni az arckarakterünknek és a divatnak megfelelően.

További információ és időpontegyeztetés:
Mák Kriszta +36 70 946 9933