Előnyei

RÖVID KEZELÉSI IDŐ

A maximális hatékonyság mellett az iPulse rendszer a legoptimálisabb kezelési körülményeket képes nyújtani. A nagy felületű kezelőfej használatával természetesen jelentősen csökken a kezelési idő és az alacsonyabb energiájú villanások használatával a kezelések minden kellemetlenségtől mentesek. A fentiekből adódik, hogy miért tartják a páciensek az iPulse i200 géppel végzett kezeléseket sokkal kevésbé kellemetlennek ,mint akár a hagyományos szőrtelenítő módszereket ( gyantázás például ) akár a konvencionális IPL gépekkel történő kezeléseket.

BIZTONSÁGOS MINDEN BŐRTÍPUSNÁL

Gyakran a hagyományos IPL gépeknél a kevésbé kontrasztos szőrszín/bőrszín jellemzőkkel rendelkező páciensek esetén a kezelések nem voltak elég hatásosak vagy kifejezett diszkomfort érzéssel jártak. Az iPulse technológia a bőrszínnek megfelelő hőprofilt hozza létra a bőr felszínén automatikusan , így minden bőrszín, bőrtípus esetén biztonságosan és hatékonyan végezhetjük el a kezeléseket.

TÖKÉLETES A BŐRREJUVENÁCIÓRA

Mivel az Ipulse rendszer a fényt biztonságos és precíz módon juttatja el a bőrben található un. célstruktúrákhoz , ezért kifejezetten alkalmas a bőr öregedéssel kapcsolatos állapotromlásának a kezelésére. Az öregedés és napsugárzás hatására kialakuló pigmentfoltok, capillárisok, kitágult pórusok eltűntetésével drámai hatást érhetünk el , ugyanakkor a bőr collagénszintjének emelésével , annak feszessége is fokozódik a kezelések hatására.