A technológia

 

Az iPulse TechnológiaMindenkit zavarnak a kellemetlen szőrszálak, pigmentfoltok, hajszálerek, pattanások.

Modern megoldást kínálunk ezekre a problémákra.

Villanófényes végleges szőrtelenítés és bőrmegújító kezelések csúcstechnológiával, melyet 10 éves klinikai eredmények is igazolnak.

Tökéletes bőr fájdalom nélkül, gyorsan és elfogadható áron.

 

Oldalunkon megismerkedhet azzal az első termékkel, ami kizárólagosan ezt az új, iPulse technológiát használja, ami már az amerikai FDA által is jóváhagyott és hatásosnak minősített technológia. Az iPulse-zal Ön is részt vehet a legújabb generációjú szőrtelenítő és bőrápoló kezelésekben.

Az emberi álmokat utolérte a technika. A kozmetológia olyan eljárást fejlesztett ki, amellyel úgy érhető el látványos javulás, szépülés, amellyel elkerülhető a kórházi műtét, és nem kell a napi tevékenységet abbahagyni.

A fotorejuvenációval eltávolíthatók a jóindulatú pigmentfoltok. A rejuvenáció során a fény úgy hatol át a bőrön (a másodperc néhány ezred részéig), hogy nincs sérülés, nincs látható nyom, nincs olyan erős fájdalom, melyet csillapítani kellene, ugyanakkor az irha sejtjei igen erős ingert kapnak, amely hatására az újra elkezdi a rostokat (kollagén, elasztikus) termelni még 70 évesen is. Az IPL-fotorejuvenáció fokozatos, több lépésből álló, építő jellegű folyamat, mely szó szerint fénybesugárzással történő komplex (a bőr több rétegére kiterjedő) bőrregenálást jelent. A fény nagy energia sűrűségű, lézer technológiával előállított villanófény (inkoherens-nem lézer fény), mely a másodperc néhány századrészéig villanva, 2-4 mm mélységbe a bőrbe hatolva, ott az energiáját leadva, az arra fogékony (pigmentfolt, szőrtüsző, rost, ér, stb.) szövetekben elnyelődik. Hatása a szelektív fototermolízis: a fény útjába eső szöveteken lényegi változásokat hoz létre, szöveteltávolítás nélküli felület-újraformálást, amikor is a bőr középső rétegének (=irha) átformálása az epidermis (a bőr felső rétege) eltávolítása nélkül megy végbe.

TECHNOLÓGIAI ÁTTÖRÉS

Az iPulse technológia a villanófényes technológia teljesen új fejlesztése, ami számos jelentős előnnyel rendelkezik a jelenleg piacon lévő, konvencionális (hagyományos) IPL gépekkel szemben. a Cyden különleges “négyszög impulzusának” köszönhetően a kezelések során egy állandó spektrumú fény jön létre, ami a többi géppel összehasonlítva a hatás drámai növekedésében jelentkezik.

A FÉNY-ALAPÚ TERÁPIA FELFEDEZŐITŐL

Ez a legújabb technológia ugyanazoktól a szakemberektől származik, akik az egész fényalapú szőrtelenítést a 90-es évek elején elindították és azóta is ennek élvonalába tartoznak, illetve számos szerzői joggal védett felfedezéssel rendelkeznek a fény alapú kezelések terén. Ők nyerték el először az amerikai FDA engedélyét a nem destruktív ránctalanító és lézerrel történő pattanásos bőr kezelésekre is. Bővebben aCyDen vállalatról menüpontban.

KISEBB, OLCSÓBB, BIZTONSÁGOSABB, HATÉKONYABB

Ezen felfedezők legújabb fejlesztése az iPulse, egy levédett technológia, ami lehetővé tette egy olyan gép fejlesztését, ami kisebb, olcsóbb és biztonságosabb a többinél, ugyanakkor nagy felületek kezelését teszi lehetővé rövidebb idő alatt, mint számos nagyobb és jelentősen drágább versenytársa.
Bővebben a Technológia előnyei menüpontban.

A KÜLÖNLEGES “NÉGYSZÖG” IMPULZUS

Szóval hogyan lehetséges, hogy egy ilyen kompakt, szállítható gép ennyire hatásos, ugyanakkor költségtakarékos is legyen egyszerre? A válasz a különleges impulzus kibocsátásában rejlik, ami az iPulse technológia egyik legfontosabb eleme.

Ennek a speciális levédett technológiának a leglényegesebb elemei a különleges négyszög impulzus és a bi-xenon lámpa-elrendezés. A négyszög impulzus lehetővé teszi, hogy a xenonlámpából csak a kezelés szempontjából hasznos hullámhosszú fény lépjen ki, amelynek következtében kiküszöbölhetővé válik a “káros” sugárzást eltávolító szűrők alkalmazása és feleslegessé válik a komplikált hűtőrendszerek szükségessége is. Emellett a szűrők által okozott energiaveszteség nélkül a szűrővel működő gépekhez képest alacsonyabb energiaszintek mellett is maximálisan hatékony kezeléseket képes végezni és az alacsonyabb energiaszint miatt a kezelés is sokkal kellemesebbé válik a paciensek számára.

ÁLLANDÓ ÁRAMERŐSSÉG = ÁLLANDÓ SPEKTRUM

Minden villanófényes eszköz ugyanazon elv alapján működik. A villannólámpa által előállított, megfelelő hullámhosszúságú fényt a “cél” struktúrák (pl.: szőrtüszők) elnyelik és ott a fényenergia hőenergiává alakul át, ami létrehozza a kívánt hatást (pl.: szőrnövekedés eliminálása).

A fizika törvényeinek megfelelően, ha a villanólámpában az áramerősség változik, akkor a kibocsátott fény spektruma is megváltozik. A hagyományos IPL gépekben az áramerősség hullámszerűen változik, így van egy felszálló és egy leszálló szakasza az áramerősség változásának. Ennek eredményeként a kibocsátott fény spektruma állandóan változik és az áramerősség változás csúcsán nem megfelelő hullámhosszúságú fény keletkezik, amit szűrőkkel kell eltávolítani a spektrumból. Ez energiavesztéshez vezet, azért a hagyományos IPL gépeket feleslegesen magas energiaszinten kell működtetni.

NÉGYSZÖG ALAKÚ IMPULZUS = ÁLLANDÓ SPEKTRUM

Az iPulse rendszer egy egyedülálló áramkört használ, ami képes állandó áramerősséget létrehozni. A négyszög impulzus ideje alatt, az állandó áramerősségnek köszönhetően csak az optimális spektrum jön létre. Ennek eredményeként minimális az energiaveszteség és így az iPulse rendszer sokkal alacsonyabb energiaszinten képes eredményesen működni. További előnye, hogy kiküszöbölhetővé teszi a drága és bonyolult fényszűrők használatát, mivel csak optimális hullámhosszú fény keletkezik.

TÖBB LÁMPA = MEGNÖVELT HATÁS

Az iPulse rendszer egy levédett, több lámpából álló elrendezést alkalmaz, ami két rövid lámpából áll. Ezek alacsony feszültségűek és lehetővé teszik alacsonyabb energiaszintek használatát is. Így a kezelések során kisebb az igény a hűtésre és nagy (8,9 cm2), négyszög alakú kezelőfejet lehet alkalmazni. A hagyományos IPL rendszerek egy hosszúkás lámpát és ennek megfelelően téglalap alakú kezelőfejet alkalmaznak, aminek hosszú oldala mentén a gázblokk a kibocsátott energia egy jelentős részét elnyeli. Ezt nevezzük “széi veszteségnek”. Két rövid lámpával a kibocsátott fény egésze, elnyelődés nélkül éri el a bőrt. Ennél az elrendeződésnél az odalak aránya a teljes felülethez relatíve alacsony, így jelentősen csökken a “széli veszteség”.

NAGY KEZELÉSI FELÜLET = MÉLYEBB BEHATOLÁS A BŐRBE

A nagyobb kezelőfej alkalmazása esetén ugyanakkora energiaszint mellett, az energia behatolása mélyebben történik a bőrbe, mint a kisebb kezelőfej esetén.

 

+ Négyszög impulzus

+ Állandó Spektrum

+ Több lámpa

+ Nagy, négyszög alakú kezelőfej

——————————————-

= Nagyobb hatásfok