Mezoterápia

  • · Unica kozmetikai készülék

A 2010-es őszi Beauty kiállításon mutatkozott be a Cesare cég legújabb fejlesztésű professzionális kozmetikai készüléke az UNICA. Az UNICA innovációja a kapacitív rádiófrekvenciával (RF) és az alacsony frekvenciájú ultrahanggal társított elektroporézis. Egy igazán komplex gép, mely tökéletes megoldást biztosít az arcbőr és a test anti- aging problémái , a striák és a cellulit ellen.

 

  • Elektroporézis. A hatóanyagok bevitele

A módszer azt az előnyt kínálja, hogy az analítikus tisztaságú hatóanyagokat közvetlenül a sejtekbe juttathatjuk, tökéletes penetrációt előidézve nemcsak a hámban, hanem a bőr alatti mély szövetekben is. A hatóanyagokat közvetlenül az érintett területen alkalmazhatjuk, elősegítve a gyors asszimilációt, csökkentve a reakcióidőt és elkerülve az esetleges ellenjavallatokat a szájon át szedhető anyagokkal szemben. A bőrön keresztüli felszívódást az elektromosan töltött ionok (molekulák) teszik lehetővé, melyek természetes módon jelen vannak a hatóanyagokban és az emberi testben. A sejtmembránokban lévő csatornákat egy speciálisan modifikált RF segítségével megnyitjuk, így a sejtekbe különböző ionos és nem ionos, víz vagy zsíroldékony anyagok bevitele válik lehetővé. A különleges RF hullámok és a kibocsátott egyenáram az ionok elektromos töltésére hatva arra serkentik azokat, hogy egyik pólustól a másikig vándoroljanak. A professzionális kozmetika területén az elektroporézissel legyőzhető a hám barrier funkciója, bevihetőek a speciális hatóanyagok, lehetővé téve, hogy közvetlenül sejtszinten hassunk az esztétikai hibákra.

  •  Alma-őssejt kezelés

A bőr őssejtjeiből alakul ki minden bőralkotó. Leginkább a felső bőrréteg felelős a bőr fiatalos kinézetéért. Az epidermis-ben lévő sejtek nagyon gyorsan regenerálódnak. Elméletileg a bőr őssejtjeiben megvan a képesség, hogy életünk végéig újratermelődjenek, de az öregedés miatt az őssejtek minősége romlik és ezért egy idő után a bőrsejtek nem cserélődnek. Itt kap szerepet a felhasznált alma őssejt hatóanyaga.

Akár egy alma is képviselheti a gyönyörű és erős bőrt. A hosszú életű őssejt szöveteknek köszönhetően, néhány fajta alma különösen jó raktározási tulajdonságokkal rendelkezik és friss marad hónapokig.

A svájci Malus Domestica nevű alma (Uttwiler Spatlauber) rendelkezik ezzel a képességgel, ezért választották növényi anyagok kutatásának alapjául. A növényi sejttenyészetet az alma kivonatából nyerik, amely hosszú élettartalmú, tanninban gazdag sejteket tartalmaz.

Az eredmény: ezek a megkülönböztetett növényi őssejtek illeszkednek a felnőtt, emberi sejtekhez és pozitív hatással lehetnek rájuk. Az aktív összetevőkkel végzett kutatási eredmények kimutatták, hogy a Malus Domestica gyümölcs sejtek elősegítik az emberi őssejtek növekedését, vitalizálják és védik őket az UV sugárzástól.

Az alma őssejt védi a bőr őssejtjeinek élettartamát, megőrzi a vitalitásukat, és serkenti azok újraképződését, így a bőrnek fiatalosabb megjelenést biztosít. A magas dózisú C-vitamin, egy teljesen új, nagyon stabil formában, serkenti a kollagén-termelődést, és frissebb megjelenést kölcsönöz.


 

  • Para-zsázsa botox kezelés

Gyors hatású Para Zsázsa ránctalanító kivonat. A dél –amerikai Para Zsázsa ránctalanító, bőrfeszesítő és expressz –lifting hatása miatt jelenleg az egyik legnagyobb figyelemmel kísért Anti –aging hatóanyag. A benne található Spilanthol csökkenti az izmok kontrakciójának intenzitását és pihentető hatást fejt ki a ráncképző mechanizmusokra. Az erőteljes peptidek mélyen behatolnak a bőrbe és serkentő hatással vannak a kollagén szintézisre. A kitűnő minőségű növényi kivonatai segítenek a bőr nedvességtartalmának megőrzésében is.

A tű nélküli mezoterápiával mélyen a bőrbe bejuttatható. Tartósan képes kifejteni hatását, botox hatású, azonnal látványos eredményt érhetünk el. Hyarulonsav tartalmának köszönhetően hidratáló hatással is rendelkezik.

Secret Smoothing Concentrate Contourwrap

Mélyen hatékony testfeszesítő és karcsúsító SZUPERKONCENTRÁTUM.
Üdítően illatos anti-cellulit és alakformáló gél mely élénkítő hatású, rendkívül koncentrált tápláló formulájának köszönhetően segíti a cellulit látható jeleinek csökkenését és az  alakformálást. A válogatott hatóanyagok kombinációja a bőrt rugalmasabbá teszi és erősíti annak szerkezetét.
A SECRET SMOOTHING CONCENTRATE egy olyan gél, amely pillanatokon belül felszívódik, bársonyosan puha és rugalmas érzést adva bőrének. A gélt a serkentő hatású grapefruit kivonatának pikáns illata teszi kerekké.

Hatása/Hatóanyagok:
A SECRET SMOOTHING CONCENTRATE egy innovatív anti-cellulit összetevőt alkalmaz, két, klinikailag is bizonyított, többszörösen hatékony, szabadalmaztatott hatóanyag komplex-el kiegészítve. Az alkalmazott hatóanyag-komplexek csökkentő hatásúak a zsírképződésre, és elősegítik az új zsírsejtek kialakulását. Ezzel párhuzamosan, a komplex támogatja a lipolízist, ezzel elősegítve a zsírlebontó folyamatok felgyorsulását. A klinikai tesztek során is bizonyított zsírsejtekre gyakorolt méretcsökkentő hatásuk segíti a cellulit látható jeleinek csökkenését is. A hatóanyag komplex továbbá célzottan támogatja a zsírbontáshoz nélkülözhetetlen bőr rugalmasítást és annak feszessé tételét.

1. lépés: 20 perc rádiófrekvencia adott kezelt területen zsírbontás: sejtkapunyitás 7000 Ft
2. lépés: kémiai peeling 5 perc 
3. lépés: az adott területen való hatóanyag bevitel.

Kezelés ára:

Comb mindkét oldal: 12.000 Ft
Fenék: 12.000  Ft
Has csípő: 12.000  Ft

 

 

A SECRET SMOOTHING SZUPERKONCENTRÁTUMMAL contourwrap való testtekercselés:

• mindössze 10 percet vesz igénybe
• nagyon intenzív, mégis gyengéd a bőrhöz
• rendkívül eredményes bőrtömörítő
• biztonságos
• nem thermoaktív, így bárkinél bátran alkalmazható
• nincs benne fahéj, nem allergizál
Magas hatóanyag tartalma, egyedülálló hatékony összetevői már az első alkalomtól látványos kezelési eredményeket tesznek lehetővé.

Tekercselés 10 perc adott területen:

comb: 6000  Ft
has, csípő: 6000  Ft
Fenék: 6000  Ft

A komplett kezelés 25 000 Ft / testtáj mely sejtszinten fejti ki hatását nem felületi szinten.

 

3 alkalmas Növényi botox csoda 🙂

Fő hatóanyaga az argirelin természetes hatóanyag. A ráncok mélysége 28 nap alatt 32%-kal csökken.

• peeling
• sejtszintű orvoskozmetikai szérum
• gépi masszázs

A hatóanyag bevitel sejtszinten történik, növényi botoxos pakolás arc, dekoltázs, kéz

40 perc/alkalom

A három alkalmas kezeléscsomag ára: 75 000 Ft

 

“Varázserejű föld”      kovaföldes arckezelés

Természetes anyag, minden bőrtípusra.

Több, mint 20 természetes anyag, regeneráló, nyugtató. A hatóanyag bevitel sejtszinten történik.

• kovaföld peeling
• arc, nyak, dekoltázs pakolás és masszázs

A kezelés ideje 30 perc, ára: 19 000 Ft

 

 

KEZELÉSEK / ÁRAK

Kezelés neve

Kezelés Ára

Csiszolás + hyarulon sav 10 000 Ft
Pigmentfolt kezelés
Glykol sav , Glutahion, A vitamin
18 000 Ft
Bőrfeszesités organikus szilíciummal DMAE Val 15 000 Ft
Cellulit problémákra (területfüggő) 10 000 Ft +ampullánként 2000 Ft
Body komplex zsírbontó cellulitkezelő 10 000 Ft +ampullánként 2000 Ft
Vitaminos kúrák
ACE komplex 15 000 Ft
Ősejtterápia + hyarulon sav 25 000 Ft
3 különböző hyarulonos feltöltés 15 000 Ft
Alma -őssejtes kezelés arc 18 000 Ft
Alma -őssejtes kezelés arc + dekoltázs 25 000 Ft
Para -zsázsa botox kezelés arc 18 000 Ft
Para -zsázsa botox kezelés arc + dekoltázs 25 000 Ft

 

További információ és időpontegyeztetés:
Mák Kriszta +36 70 946 9933