Arckezelés

 

Készítsd fel a bőröd Tavaszra orvos-kozmetikai szérumos kezeléssel.

Minden évszak jelenthet problémát a bőrápolásban, azonban talán a tavasz kezdete okozza a legtöbb gondot. Télen a hideg, a szél, a lakásban a fűtés, a száraz levegő megviseli a bőrünket. Szervezetünk védekezés képen megvastagítja a bőrünk külső rétegét. Tavasszal a hámréteg megvékonyodása problémát jelenthet, kínzó szárazság, érzékenység, viszketés kísérheti.

A száraz, elszarusodott felső hámréteget távolítsuk el. Ehhez jó választás az arcradír és a peeling

Bármennyire jóleső érzés, amikor tavasz első napsugarai bőrödön táncolnak, legyél óvatos! Sokan nem gondolnák, de a nap ilyenkor tartalmazza a legtöbb ibolyántúli sugarat.
Segítenünk kell a bőrt a napsugárzáshoz való fokozatos átállásra,Ehhez védelmet nyújtanak az orvos kozmetikai szérumok sejtszinten való bejuttatása.

Ilyen koncentrátum aminek magas a c vitamin tartalma mely védelmet nyújt a káros napsugarak Ellen,megköti a szabad gyököket,így a bőr ellenálló lesz Betaglucan tartalmánál fogva nyugtatja a gyulladt bőrt míg argirelin tartalma miatt hat a ráncokra is.

Segítséget az oxigénes energizáló pakolás E és A vitamin védelem ,szójabab búzacsíra,szőlőmag kivonatot tartalmaz ,mely aktivizálja a kollagén és, elasztin szintézist ,és az ehhez szükséges oxigén jelenléte biztosítja ,intenzív sejtmegújító hatás.

Ajánlat

1.tisztitás

2 gépi peeling

3.tonizálás gépi kollagénindukciós eljárás

4.orvoskozmetikai analitikus tisztaságú hatóanyagbevitel

5.gépi masszázs sejtszintű

6.oxigénes pakolás

Idő 40 perc

15000 ft

 

Csokicsoda arckezelés

Csoki csoda gránátalmával, A vitaminnal és koffeinnel.

 Használata : Segíti a test bőrének megújulását. Intenzív energetizáló, bőrfeltöltő, öregedésgátló. A csokoládéban nagy mennyiségben lévő antioxidáns polifenolok megkötik és semlegesítik a bőr öregedésért felelős szabadgyököket,a teobromin alkaloida pedig természetes stimuláló hatást fejt ki. A szerotonin biztosítja a nyugtató élményt keltő érzést a kezelés során. A gránátalma olaja már ősidők óta ismert és alkalmazott antioxidáns és fitóösztrogén tartalmazó fiatalitó vágykeltő hatású. Az a vitamin bőrstuktúrajavító a koffein energizáló hatással párosulva arcunkat és testünket energiával tölti fel intenzíven megújítva frissíti a bőrt.

Csoki nem csak enni, nem csak testen, hanem arckezelésen is.

 Kezelés lépései:

1. lépés:  arctisztítás

2. lépés:  csokis arcradírozás

3. lépés:  csokis hatóanyagos pakolás arc nyak dekoltázs

Egy kezelés 7500 ft /alkalom (30 perc).